Bine ați venit pe noua pagină web a Facultății de Teologie ortodoxă Justinian Patriarhul din București. Prin intermediul acestui mijloc de informare, sperăm să realizăm o comunicare cât mai transparentă între Facultate și studenți, oferind cursuri în format electronic, știri referitoare la activitățile desfășurate în cadrul instituției precum și numeroase alte materiale de interes general.

  

Luni, 21 septembrie, potrivit calendarului afișat pe site, se va desfășura sesiunea de interviuri pentru admiterea la programele masterale.
Drept urmare, candidații vor urmări să ajungă fiecare la comisia de specialitate și la ora programată, conform listelor afișate AICI. Toți candidații se vor prezenta, conform acestei programări, strict la ora menționată acolo, NICI MAI DEVREME, NICI MAI TÂRZIU!
Veți avea cu dumneavoastră, ÎN MOD OBLIGATORIU, actul de identitate. Fără acesta, nu se poate intra în examen!
Având în vedere respectarea strictă a tuturor normelor în vigoare privind starea în care ne aflăm, vă rugăm insistent să respectați distanțarea fizică și să intrați în sediul clădirii facultății, având OBLIGATORIU mască de protecție pe față și folosind dispenserul igienizant de la intrarea în clădire.
Veți intra la comisiile la care sunteți programați (veți fi îndrumați de voluntari), iar după încheierea probei, veți părăsi de îndată spațiul facultății, pe fluxul de ieșire, conform indicatoarelor afișate. Vă recomandăm să părăsiți grabnic zona, spre a nu se produce aglomerare.
În urma evaluării, rezultatele se vor comunica pe site-ul facultății, numai după validarea lor de către Universitate, în termenul legal afișat.
Dumnezeu să vă aibe în pază! Succes!

Au fost afișate rezultatele la proba de Dicție și Aptitudini muzicale, AICI. Candidații declarați admiși în urma probei de Dicție și Aptitudini muzicale se vor prezenta la interviul de Teologie Dogmatică, de la ora 12.00.

Au fost afișate rezultatele interviului la proba de Aptitudini Socio-Umane pentru admiterea la programele de licență. Lista se poate accesa aici. Candidații admiși la această probă se vor prezenta la examenele de specialitate mâine, sâmbătă 19 septembrie. Candidații absolvenți de liceu declarați admiși la proba de dicție și aptitudini muzicale, conform programării de aici, se vor prezenta la interviul de dogmatică la orele 12:00. Ceilalți candidați, absolvenți de Seminar Teologic, precum și cei care au optat pentru specializările Artă Sacră, Asistență Socială și Teologie Didactică se vor prezenta la proba de specialitate (portofoliu artistic sau dogmatică, după caz) conform listelor de aici.

În data de 16 septembrie, Senatul Universității din București a validat propunerile Consiliului facultății noastre din data de 9 septembrie, privind desfășurarea activităților didactice în viitorul an universitar (deocamdată doar pentru sem. I). Pentru mai multe detalii, click aici.

Dragi candidați, în vederea unei bune desfășurări a examenului de admitere în Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universității din București, pe care îl veți susține în zilele de 18-19 septembrie 2020, conducerea facultății face apel la dumneavoastră să respectați indicațiile de AICI.

Informații cu privire la Cazări FTOUB în căminele Universității din București pot fi vizualizate aici.

Programarea candidaților pentru susținerea examenului de admitere la doctorat, joi 17 septembrie,  poate fi vizualizată AICIProba se va susține in amfiteatrul "Pr. Prof. Ioan G. Coman". Fiecare dintre candidați va avea grijă sa fie prezent cu aproximativ un sfert de oră față de ora la care a fost programat, pentru a fi preluați de un voluntar si îndrumați către amfiteatru. Va rugăm insistent să nu întârziați față de ora la care ați fost programați.  Se va avea grijă la respectarea condițiilor de igienă.

Pentru Programul de Licență la Extensia facultății noastre la Roma, adresa de contact pentru depunerea dosarelor este Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  Pentru detalii, poate fi accesat si site-ul episcopiei Italiei, https://episcopia-italiei.it/index.php/ro/ftoub-roma . Persoana de contact este Pr. Horia Grădinaru cu telefon: 00393396653092

Termenul de înscriere pentru programele de master se prelungește până pe 15 septembrie. În ziua de 14 septembrie, dat fiind că este Praznicul Înălțării Sf. Cruci, se vor face înscrieri doar între orele 12.00-14.00. Pentru masterul ”Managementul economic și administrația unităților bisericești” se vor face înscrieri până pe 17 septembrie, ora 14.00.

A fost publicată în Monitorul Oficial HG 738/08.09.2020 privind înființarea masterului ”Managementul economic și administrarea unităților bisericești”. Pentru acesta se vor face înscrieri pentru anul universitar 2020-2021, până pe 17 septembrie 2020.  

Dragi studenti, Universitatea din București vine cu următoarele propuneri pentru voi! Pentru mai multe detalii, click aici.

Dragii noștri, CALENDARUL ADMITERILOR LA LICENȚĂ, MASTER ȘI DOCTORAT PENTRU LUNA SEPTEMBRIE 2020 poate fi vizualizat aici. Vă informăm că forma în care se vor susține examenele este una fizică, potrivit unor programări ce se vor comunica pe site-ul facultății imediat după finalizarea procesului de înscriere. Pentru informații mai detaliate deschideți secțiunile speciale de admitere din site.

Au fost afișate rezultatele la concursul de admitere sesiunea IULIE 2020. Pentru vizualizare click aici.